ΥΛΙΚΑ
12 Φύλλα κρούστας
400γρ. Φέτα
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
2 Πιπεριές
2 Αβγά
Ρίγανη
Λιωμένο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
12 Φύλλα κρούστας
400γρ. Φέτα
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
2 Πιπεριές
2 Αβγά
Ρίγανη
Λιωμένο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τη γραβιέρα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τα χτυπημένα αβγά. Ανακατεύουμε καλά.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Απλώνουμε ένα φύλλο και με ένα πινέλο το αλείφουμε με βούτυρο και απλώνουμε ένα δεύτερο φύλλο από πάνω του. Τα κόβουμε σε τρεις λωρίδες. Βάζουμε λίγη από τη γέμιση στην άκρη κάθε λωρίδας και τυλίγουμε σε ρολάκια. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν φύλλα και γέμιση.
- Βάζουμε τα ρολάκια σε ταψί και τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο, ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: