Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
5 Ντομάτες τριμμένες
1 Πρέζα ζάχαρη
200γρ. Φέτα θρυμματισμένη
Λίγο δυόσμο
Ρίγανη
2 Πιπεριές κομμένες ροδέλες
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τι πιπεριές, τις ντομάτες, τη ζάχαρη, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
  • Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τη φέτα και ανακατεύουμε.
  • Μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το δυόσμο και τη πάπρικα. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: