ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό άγρια χόρτα
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 Αβγά
50γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό άγρια χόρτα
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 Αβγά
50γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χόρτα. Τα ζεματάμε για 5 λεπτά σε νερό που βράζει. Τα σουρώνουμε και τα χοντροκόβουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Παίρνουμε ένα μέτριο ταψί και πασπαλίζουμε με αλεύρι την επιφάνεια. Αδειάζουμε τη γέμιση και πασπαλίζουμε πάλι με αλεύρι και περιχύνουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: