ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το χυμό λεμονιού.
- Ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα αλείφουμε με λίγο λάδι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στο γκριλ για 10 λεπτά και στα μισά περίπου αλείφουμε με το χυμό λεμονιού. Τα γυρίζουμε και κάνουμε τη ίδια διαδικασία.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: