ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκωτάκια πουλερικών
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκωτάκια πουλερικών
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα συκωτάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Συμπληρώνουμε το χυμό ντομάτας, το κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τη πάπρικα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: