ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
Αλάτι
Χυμό από λεμόνια
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
Θυμάρι
1 Κιλό Κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
4 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νρό
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού ξύδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Γραβιέρα κομμένη σε μπαστουνάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
Αλάτι
Χυμό από λεμόνια
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
Θυμάρι
1 Κιλό Κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
4 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νρό
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού ξύδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Γραβιέρα κομμένη σε μπαστουνάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στύβουμε το ψωμί και το βάζουμε σ ένα μπολ με τον κιμά και το κρεμμύδι και ζυμώνουμε. Προσθέτουμε τα αβγά, το ελαιόλαδο, το, ξύδι, το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά.
- Κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Σε ένα ταψί ρίχνουμε τις πατάτες. Βάζουμε όλα τα υλικά που γράφω μέχρι και το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Πλάθουμε μπιφτέκια επίπεδα, βάζουμε από ένα μπαστουνάκι τυρί και τα κλείνουμε πολύ καλά. Τα βάζουμε στο ταψί με τις πατάτες και ψήνουμε για άλλα 40 λεπτά, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: