ΥΛΙΚΑ
6 Ντομάτες
4 Πιπεριές
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
10 Κουταλιές ρύζι για γεμιστά
4 Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Ντομάτες
4 Πιπεριές
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
10 Κουταλιές ρύζι για γεμιστά
4 Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το επάνω μέρος από τις πιπεριές και τις ντομάτες. Με κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό από τις ντομάτες και το ψιλοκόβουμε. Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο και το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες. Προσθέτουμε το ρύζι, το μαϊντανό και το δυόσμο, αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε για 5 λεπτά να σιγοβράσουν.
- Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε λίγο νερό και τις πατάτες. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: