ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φέτα
500γρ. Αλεύρι
3 Αβγά
150γρ. Βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φέτα
500γρ. Αλεύρι
3 Αβγά
150γρ. Βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και τα αβγά με ένα φλιτζάνι νερό, μέχρι να έχουμε ένα παχύ χυλό.
- Λιώνουμε το βούτυρο και απλώνουμε το μισό σε ένα ταψί. Απλώνουμε το μείγμα και προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη.
- Ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: