Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΑΛΕΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φέτα
500γρ. Αλεύρι
3 Αβγά
150γρ. Βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και τα αβγά με ένα φλιτζάνι νερό, μέχρι να έχουμε ένα παχύ χυλό.
  • Λιώνουμε το βούτυρο και απλώνουμε το μισό σε ένα ταψί. Απλώνουμε το μείγμα και προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη.
  • Ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: