ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
250γρ. Μπρόκολο σε μπουκετάκια
1 πράσο σε ροδέλες
4 Αβγά
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
250γρ. Μπρόκολο σε μπουκετάκια
1 πράσο σε ροδέλες
4 Αβγά
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αλατισμένο νερό που βράζει βάζουμε το μπρόκολο για 3 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
- Σοτάρουμε το μπέικον σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το πράσο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, συνεχίζουμε με το μπρόκολο, το πράσο με το μπέικον και ανακατεύουμε. Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το φαγητό.
- Πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: