ΥΛΙΚΑ
1 Πατάτα κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Μικρό μπρόκολο σε φουντίτσες βρασμένο
10 Ντοματίνια κομμένα στη με΄ση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση
300γρ. Κασέρι τριμμένο
Λίγο ελαιόλαδο
6 Αβγά
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πατάτα κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Μικρό μπρόκολο σε φουντίτσες βρασμένο
10 Ντοματίνια κομμένα στη με΄ση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση
300γρ. Κασέρι τριμμένο
Λίγο ελαιόλαδο
6 Αβγά
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.
- Τα μεταφέρουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και προσθέτουμε το μπρόκολο.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα λαχανικά.
- Σκεπάζουμε με το τριμμένο κασέρι και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: