ΥΛΙΚΑ
6 Μελιτζάνες
Λάδι για το τηγάνι
Αλεύρι
6 Ντομάτες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Μελιτζάνες
Λάδι για το τηγάνι
Αλεύρι
6 Ντομάτες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε.
- Τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Τρίβουμε τις ντομάτες τις βάζουμε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο το πολτό σκόρδου, τη ζάχαρη και βράζουμε 20 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το βασιλικό και το αλάτι.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις μελιτζάνες κάθε μία στρώση βάζουμε λίγη σάλτσα και λίγη φέτα μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: