ΥΛΙΚΑ
16 Μεγάλες γαρίδες
Ελαιόλαδο
100ml. Ούζο
1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
1 Φινόκιο κομμένο σε φέτες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
200γρ. Φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μάραθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
16 Μεγάλες γαρίδες
Ελαιόλαδο
100ml. Ούζο
1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
1 Φινόκιο κομμένο σε φέτες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
200γρ. Φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μάραθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε.
- Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το φινόκιο. Το αφαιρούμε και σοτάρουμε τις γαρίδες σβήνουμε με το ούζο και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τη φέτα και ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε και τη φέτα και το μάραθο. Ψήνουμε για 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: