ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο κουρού
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
600γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
4 Αβγά χτυπημένα
200γρ Γαιούρτι
300γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Ελαιόλαδο
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο κουρού
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
600γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
4 Αβγά χτυπημένα
200γρ Γαιούρτι
300γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Ελαιόλαδο
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.
- Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον άνηθο και το δυόσμο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι. Βουτυρώνουμε μία ταρτιέρα και στρώνουμε το φύλλο κουρού. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα με το σπανάκι και περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών.
- Πασπαλίζουμε τα κομμάτια της φέτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: