ΥΛΙΚΑ
500γρ. Παπαρδέλες
500γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
1 Πιπεριά ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τσίλι
250γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
Τριμμένο πεκορίνο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Παπαρδέλες
500γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
1 Πιπεριά ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τσίλι
250γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
Τριμμένο πεκορίνο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύουμε πολύ καλά, πασπαλίζουμε με το τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: