ΥΛΙΚΑ
2 Κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
2 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
4 Αβγά χτυπημένα
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Φλιτζάνι γάλα
2 Φρυγανιές τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
2 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
4 Αβγά χτυπημένα
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Φλιτζάνι γάλα
2 Φρυγανιές τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες και τα κόβουμε. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Κάνουμε μία στρώση με τα κολοκυθάκια και σκεπάζουμε με τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και το μισό τυρί.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα κολοκυθάκια και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα. Περιχύνουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: