ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Σφηνάκι ούζο
6 Φρυγανιές τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Αβγό
50γρ. Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Σφηνάκι ούζο
6 Φρυγανιές τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Αβγό
50γρ. Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι. Το σβήνουμε με το ούζο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ζυμώνουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: