ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μπρόκολο σε μπουκετάκια
1 Ώριμο αβοκάντο
1 Αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
3 Αβγά βρασμένα σφιχτά
300γρ. Γιαούρτι
Χυμό από 1 λεμόνι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μπρόκολο σε μπουκετάκια
1 Ώριμο αβοκάντο
1 Αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
3 Αβγά βρασμένα σφιχτά
300γρ. Γιαούρτι
Χυμό από 1 λεμόνι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεματάμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου σε αλατισμένο νερό που βράζει. για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
- Όταν κρυώσει το βάζουμε σε σαλατιέρα με το αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια, το αγγούρι και τα αβγά που έχουμε κόψει. Αλατίζουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το λεμόνι, το ξίδι και το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: