ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο
1/2 Κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας μας
300γρ. Μυζήθρα τριμμένη
250γρ. Κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
4 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Λίγο βούτυρο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο
1/2 Κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας μας
300γρ. Μυζήθρα τριμμένη
250γρ. Κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
4 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Λίγο βούτυρο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente, τα στραγγίζουμε. Τα ξαναρίχνουμε στη κατσαρόλα, τα βουτυρώνουμε και ρίχνουμε τη μισή μυζήθρα, ανακατεύουμε καλά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε ελαφρά τις ντομάτες και τα λουκάνικα.
- Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, απλώνουμε τις ντομάτες και τα λουκάνικα και τελειώνουμε με το κεφαλοτύρι και την υπόλοιπη μυζήθρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: