ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 Αβγό
200γρ. Αλεύρι
8 Κουταλιές της σούπας κρύο νερό
Αλάτι
100γρ, Βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
2 Φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
250γρ. Γιαούρτι
Μουστάρδα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
250γρ. Τυρί φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 Αβγό
200γρ. Αλεύρι
8 Κουταλιές της σούπας κρύο νερό
Αλάτι
100γρ, Βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
2 Φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
250γρ. Γιαούρτι
Μουστάρδα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
250γρ. Τυρί φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για βάση μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και στο τέλος σβήνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και βάζουμε το μείγμα με το γιαούρτι, ανακατεύουμε και βάζουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει.
- Απλώνουμε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα και βάζουμε τη γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: