ΥΛΙΚΑ
250γρ. Γεμιστά μπισκότα σοκολάτας τριμμένα
100γρ. Βούτυρο λιωμένο
300γρ. Λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
225γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Μασκαρπόνε
60γρ. Ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
100ml. Κρέμα γάλακτος
ΥΛΙΚΑ
250γρ. Γεμιστά μπισκότα σοκολάτας τριμμένα
100γρ. Βούτυρο λιωμένο
300γρ. Λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
225γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Μασκαρπόνε
60γρ. Ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
100ml. Κρέμα γάλακτος
ΥΛΙΚΑ
- Σε μία φόρμα 24εκ με αποσπώμενα τοιχώματα στρώνουμε μία λαδόκολλα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τα τριμμένα μπισκότα και απλώνουμε το μείγμα στη φόρμα και τη βάζουμε στο ψυγείο.
- Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
- Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, το μασκαρπόνε, την άχνη, τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες το λιγότερο πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: