ΥΛΙΚΑ
3 Πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη ψιλοκομμένες
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
200γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50ml. Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη ψιλοκομμένες
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
200γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50ml. Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
- Τη βάζουμε στο ψυγείο για το λιγότερο μία ώρα πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: