ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο σπαγγέτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
6 Αντσούγιες χοντροκομμένες
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Πιπεριές σε φετάκια
Μπούκοβο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
20γρ. Κάππαρη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο σπαγγέτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
6 Αντσούγιες χοντροκομμένες
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Πιπεριές σε φετάκια
Μπούκοβο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
20γρ. Κάππαρη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές με το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τις αντσούγιες και το μπούκοβο. Βάζουμε και τις ντομάτες και τη κάππαρη. Αλατίζουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10 λεπτά.
- Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: