Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι
2 Κρεμμύδια
Ελαιόλαδο
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1/2 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Μπαχάρι
1 Ξύλο κανέλας
1 Φύλλο δάφνης
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει και το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το πελτέ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπαχάρι, την κανέλα, τη δάφνη, 2 ποτήρια νερό και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του. 
  • Συνοδεύουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: