ΥΛΙΚΑ
250γρ. Απάκι κομμένο σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Ελαιόλαδο
200γρ. Γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Απάκι κομμένο σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Ελαιόλαδο
200γρ. Γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές.
- Ρίχνουμε το απάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη γραβιέρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε ζεστό.
- Ένας ιδιαίτερος πολύ νόστιμος μεζές για να συνοδεύσουμε το κρασί μας ή το ούζο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: