ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ψωμί
100γρ. Ταραμά λευκό
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό ψωμί
100γρ. Ταραμά λευκό
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουσκεύουμε το ψωμί. Το στύβουμε πολύ καλά. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Αν είναι αραιό το μείγμα προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά, θέλουμε να είναι αρκετά σφιχτό.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε αρκετό και καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: