ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
250ml. Κόκκινο κρασί
125ml. Ελαιόλαδο
1/2 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Λίγο κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα
Γαρίφαλο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Λίγο κάρδαμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
250ml. Κόκκινο κρασί
125ml. Ελαιόλαδο
1/2 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Λίγο κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα
Γαρίφαλο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Λίγο κάρδαμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε Το κρέας σε ένα μπολ με όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το βάζουμε στο ψυγείο για μία μέρα.
- Την επόμενη μέρα το στραγγίζουμε και κρατάμε τη μαρινάδα. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας, να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τη μαρινάδα και νερό μέχρι να το σκεπάσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: