ΥΛΙΚΑ
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
2 Κεσεδάκια νερό
3 Αβγά
13 Κουταλιές σούπας νερό
200γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη σε μικρά κομμάτια
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
2 Κεσεδάκια νερό
3 Αβγά
13 Κουταλιές σούπας νερό
200γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη σε μικρά κομμάτια
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ελαιόλαδο στο ταψί του φούρνου και το βάζουμε στους 200 βαθμούς να κάψει μέχρι να ετοιμάσουμε το χυλό.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και τη μαργαρίνη, αφήνουμε και το αλεύρι στην άκρη. Ανακατεύουμε με σύρμα και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι, ανακατεύοντας για να έχουμε ένα παχύρευστο χυλό.
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αδειάζουμε το χυλό, το στρώνουμε με μία σπάτουλα και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και τη μαργαρίνη.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: