ΥΛΙΚΑ
400γρ. Καπνιστό σολομό
2 Ντομάτες
1 Μαρούλι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα λίγα φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1/2 Κουταλάκι τσίλι
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Καπνιστό σολομό
2 Ντομάτες
1 Μαρούλι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα λίγα φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1/2 Κουταλάκι τσίλι
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε, τα βάζουμε σε σαλατιέρα, βάζουμε το σολομό, αλατίζουμε και ανακατεύουμε.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ περιχύνουμε τη σαλάτα και πασπαλίζουμε με φρρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: