ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
2 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
250ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Τριμμένο τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
Πάπρικα καπνιστή
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
2 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
250ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Τριμμένο τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
Πάπρικα καπνιστή
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα φιλέτα για 30 λεπτά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε, εκτός από τα αβγά και τη κρέμα γάλακτος.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Αδειάζουμε από πάνω τη γέμιση. Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε τη γέμιση. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο, γυρίζουμε τις άκρες που ίσως περισσεύουν και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στο φύλλο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: