ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
6 Κουταλιές σούπας μέλι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα γλυκιά
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας κάρυ
Χυμό από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
6 Κουταλιές σούπας μέλι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα γλυκιά
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας κάρυ
Χυμό από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα πυρίμαχο βάζουμε τα φιλετάκια τα αλατίζουμε και πασπαλίζουμε τα μπαχαρικά, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι τη μουστάρδα, το κάρυ και το χυμό πορτοκαλιού, σε μέτρια θερμοκρασία τα ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το μέλι και περιχύνουμε τα φιλετάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
- Συνοδεύουμε ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: