ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Τσίλι
Ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Τσίλι
Ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλετάκια και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και το τσίλι και τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού.
- Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτες, ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: