ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλα κρούστας
400γρ. Φέτα τριμμένη
200γρ. Ανθότυρο λιωμένο
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
3 Αβγά
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλα κρούστας
400γρ. Φέτα τριμμένη
200γρ. Ανθότυρο λιωμένο
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
3 Αβγά
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το δυόσμο.
- Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά. Ανοίγουμε ένα ένα τα φύλλα. Τα λαδώνουμε και κατά μήκος βάζουμε από τη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί, τοποθετούμε το ένα ρολό στο κέντρο και το στρίβουμε απαλά τυλίγοντας σε σαλίγκαρο.
- Το ίδιο κάνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία τοποθετούμε γύρω από το πρώτο φύλλο.
- Αλείφουμε από πάνω με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: