ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
800γρ. Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
350γρ. Τριμμένο τυρί
200ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
800γρ. Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
350γρ. Τριμμένο τυρί
200ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώμουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Σοτάρουμε τις πατάτες στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μπέικον και το τριμμένο τυρί και τις ρίχνουμε στο πυρίμαχο, αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε τις πατάτες. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και κλείνουμε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά στις αντιστάσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: