ΥΛΙΚΑ
8 Φέτες ψωμί του τοστ
2 Λουκάνικα ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
100γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
8 Αβγά
Ελαιόλαδο
100ml. Γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Φέτες ψωμί του τοστ
2 Λουκάνικα ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
100γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
8 Αβγά
Ελαιόλαδο
100ml. Γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις φέτες τους ψωμιού σε μία λαμαρίνα και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το λουκάνικο και τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και κάνουμε μία στρώση από το ψωμί. Πασπαλίζουμε με το μισό και απλώνουμε τα μισά σοταρισμένα λαχανικά. Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και απλώνουμε την υπόλοιπη γέμιση.
- Χτυπάμε τα αβγά με σύρμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το φαγητό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: