ΥΛΙΚΑ
800γρ. Κιμά αρνίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κύμινο
Κόλιανδρο
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας μέλι
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
800γρ. Κιμά αρνίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κύμινο
Κόλιανδρο
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας μέλι
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία. Σ ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ (περίπου 15 θα βγουν) και τα περνάμε σε ξύλινα καλαμάκια τα έχουμε βάλει από πριν σε νερό.
- Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένη λαμαρίνα και ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: