ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό μικρά κολοκυθάκια
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό μικρά κολοκυθάκια
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και το συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές συμπληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα κολοκυθάκια, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 20 λεπτά.
- Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Τα αφήνουμε στην άκρη και τα βάζουμε στο κρέας 15-20 λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: