ΥΛΙΚΑ
8 Φιλέτα γλώσσας
100ml. Λευκό κρασί
2 Κουταλιές βούτυρο
Δενδρολίβανο
Αλεύρι
Κάππαρη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Φιλέτα γλώσσας
100ml. Λευκό κρασί
2 Κουταλιές βούτυρο
Δενδρολίβανο
Αλεύρι
Κάππαρη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλευρώνουμε τα φιλέτα. Σε πλατιά κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κρασί και το δενδρολίβανο, βάζουμε τα φιλέτα και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά γαρνίρουμε με τη κάππαρη και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: