ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι πλιγούρι
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
200γρ. Τόνο σε νερό
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι πλιγούρι
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
200γρ. Τόνο σε νερό
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ με ζεστό νερό βάζουμε το πλιγούρι να φουσκώσει.
- Αφού φουσκώσει το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: