Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι πλιγούρι
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
200γρ. Τόνο σε νερό
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ με ζεστό νερό βάζουμε το πλιγούρι να φουσκώσει.
  • Αφού φουσκώσει το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα με όλα τα υπόλοιπα υλικά. 
  • Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: