ΥΛΙΚΑ
10 Αβγά βρασμένα σφιχτά
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
50γρ. Μαγιονέζα
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
150γρ. Καπνιστό σολομό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Αβγά βρασμένα σφιχτά
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
50γρ. Μαγιονέζα
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
150γρ. Καπνιστό σολομό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε οριζόντια στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους. Τους βάζουμε σ ένα μπολ και τους λιώνουμε μ ένα πιρούνι.
- Ρίχνουμε μέσα στο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και γεμίζουμε τα ασπράδια.
- Είναι ένα νόστιμο ορεκτικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: