ΥΛΙΚΑ
750γρ. Γαρίδες
250γρ. Φέτα
2 Ντομάτες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
750γρ. Γαρίδες
250γρ. Φέτα
2 Ντομάτες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, συμπληρώνουμε τις ντομάτες, τις οποίες έχουμε περάσει από τον τρίφτη. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τη ζάχαρη και μισό ποτήρι νερό. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Βάζουμε τις γαρίδες, τις οποίες έχουμε καθαρίσει και βράζουμε άλλα 5 λεπτά. Το βάζουμε σ ένα πυρίμαχο και ρίχνουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: