ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
200ml. Μπύρα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό πατάτες
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
200ml. Μπύρα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Βάζουμε τη μουστάρδα τη μπύρα και το πολτό σκόρδου. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: