ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό παϊδάκια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
50ml. Ούζο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό παϊδάκια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
50ml. Ούζο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια και τα αλείφουμε ελαφρά με το πολτό σκόρδου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα παϊδάκια από όλες τις πλευρές. Περιχύνουμε με το ούζο και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: