ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
400φρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Θυμάρι
400γρ. Τυρί κρέμα
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Γκούντα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
400φρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Θυμάρι
400γρ. Τυρί κρέμα
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Γκούντα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το ζαμπόν και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε και τις ντομάτες αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι. Μετά από 5 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το κεφαλοτύρι, τη γραβιέρα και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε τα ζυμαρικά σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με τη γκούντα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: