ΥΛΙΚΑ
6 Αβγά
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Λίτρο γάλα
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Λίτρο νερό
1/2 Κιλό μακαρόνια
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Αβγά
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Λίτρο γάλα
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Λίτρο νερό
1/2 Κιλό μακαρόνια
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε τα μακαρόνια. Περιχύνουμε με το γάλα και το νερό. Πασπαλίζουμε με τη φέτα και το κεφαλοτύρι και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε από πάνω.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: