ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
4 Κρεμμύδια χοντροκομμένα
50ml. Κόκκινο κρασί
2 Ντομάτες τριμμένες
700γρ. Καλαμάρια κομμένα
1 Φύλλο δάφνης
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
4 Κρεμμύδια χοντροκομμένα
50ml. Κόκκινο κρασί
2 Ντομάτες τριμμένες
700γρ. Καλαμάρια κομμένα
1 Φύλλο δάφνης
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, ρίχνουμε τα καλαμάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το φύλλο δάφνης και τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε τις τριμμένες ντομάτες, το πελτέ και 1 ποτήρι νερό. Κλείνουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να φύγει το πολύ νερό και να μείνει με τη σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: