Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε καρέ
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Θυμάρι
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
200γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
200γρ. Τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
200ml. Κρέμα γάλακτος
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  • Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρουμε το μπέικον. Σοτάρουμε και την πιπεριά με το πολτό σκόρδου και το θυμάρι. Σ ένα μπολ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: