Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΟΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο στήθος, βρασμένο
2 Φύλλα κουρού
200γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Τριμμένα τυριά
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα μπολ κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε το ένα φύλλο κουρού. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Διπλώνουμε τις άκρες που περισσεύουν και μ ένα μαχαίρι κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά. Αφήνουμε μερικά λεπτά να κρυώσει λίγο για να την κόψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: