ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο στήθος, βρασμένο
2 Φύλλα κουρού
200γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Τριμμένα τυριά
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτο στήθος, βρασμένο
2 Φύλλα κουρού
200γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Τριμμένα τυριά
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε το ένα φύλλο κουρού. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Διπλώνουμε τις άκρες που περισσεύουν και μ ένα μαχαίρι κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά. Αφήνουμε μερικά λεπτά να κρυώσει λίγο για να την κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: