ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Φλιτζάνι νερό χλιαρό
2 Κουταλάκια γλυκού ζάχαρη
1 Φακελάκι μαγιά
3 1/2 Φλιτζάνια αλεύρι, ίσως πάρει λίγο παραπάνω
Χοντρό αλάτι
Δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Φλιτζάνι νερό χλιαρό
2 Κουταλάκια γλυκού ζάχαρη
1 Φακελάκι μαγιά
3 1/2 Φλιτζάνια αλεύρι, ίσως πάρει λίγο παραπάνω
Χοντρό αλάτι
Δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε.
- Λαδώνουμε το μπολ και αφήνουμε το ζυμάρι σκεπασμένο για μία ώρα.
- Το μεταφέρουμε σ ένα ταψί με λαδόκολλα και το ανοίγουμε σε τετράγωνο ή στρογγυλό αλείφουμε τη επιφάνεια με λάδι, το σκεπάζουμε με μία πετσέτα και το αφήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
- Με τα δάχτυλα μας κάνουμε βαθουλώματα στην επιφάνεια. ραντίζουμε με ελαιόλαδο, χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.
- Μόλις βγει ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο ακόμη και χοντρό αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: