ΥΛΙΚΑ
12 Μανιτάρια portobe;o
400γρ. Φέτα τριμμένη
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Αβγό
Ελαιόλαδο
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
50γρ. Γάλα
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πιπέρι
Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
12 Μανιτάρια portobe;o
400γρ. Φέτα τριμμένη
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Αβγό
Ελαιόλαδο
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
50γρ. Γάλα
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πιπέρι
Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε το κρεμμυδάκια και το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά και τα σοτάρουμε. Σ ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα τυριά, το αβγό, τη μουστάρδα, το γάλα, το μείγμα από το τηγάνι, πιπέρι, δενδρολίβανο και ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τα μανιτάρια. Τα γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε και τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: