ΥΛΙΚΑ
6 Πατάτες
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
Πιπέρι
Πιπέρι
Αλάτι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Πατάτες
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
Πιπέρι
Πιπέρι
Αλάτι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε ένα ταψί, Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 50 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τις αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: